Settings

Over ons

Over Ons

De beste keus in 't Gooi, Almere en Omstreken.


 • ONZE WERKWIJZE

  Als eerste doen we een proefles / rijtest van 60 minuten. Ik kan dan redelijk een inschatting maken hoe snel jij de dingen oppakt. Wie weet heb je al eens rijles gehad en kan je al het een en ander toepassen. Dan heb je uiteraard minder lessen nodig dan iemand die net begint en waar alles nog nieuw voor is. Aan het einde van deze test maak ik een offerte op maat voor jou. Deze rijtest kost €35,00 en krijg je terug als je de rijopleiding bij ons afneemt. Dan is de proefles / rijtest dus GRATIS geweest. Uiteraard beslis je niet gelijk. De offerte is vrijblijvend en kun je thuis rustig doornemen en bespreken. Als je dan nog vragen hebt beantwoorden we die uiteraard graag. Bel of email ons. Hierna kan je gelijk een afspraak inplannen voor je eerste rijles. Veel plezier met je rijopleiding bij ons!

  Waarom Autorijschool Gooimere?

  Goedkoper dan de meeste rijscholen!

  Goedkoper door doeltreffende lessen wat resulteerd in minder urea rijles!

  Geen wachtlijsten!

  Man/Vrouw niet rokend!

  Geduld - Rust - Vriendelijk - Ervaring - Vakbekwaam - zijn onze sleutelwoorden!

  Je krijgt ook een les in Amsterdam en een parkeergarage!

  Gespecialiseerd in Faalangst!

  Gespecialiseerd in B/E (grote aanhangwagen) Cursus!

  Meer dan 25 Jaar ervaring!

  See All PAckages Our services

Veelgestelde Vragen

over B en BE rijlessen


Je maakt een afspraak met ons en dan word je dan thuis opgehaald. Tijdens de proefles, Ik kan dan redelijk een inschatting maken hoe snel jij de dingen oppakt. Wie weet heb je al eens rijles gehad en kan je al het een en ander toepassen. Dan heb je uiteraard minder lessen nodig dan iemand die net begint en waar alles nog nieuw voor is. Aan het einde van deze test maak ik een offerte op maat voor jou. Deze rijtest duurt 60 minuten en lost €35,00 en krijg je terug als je de rijopleiding bij ons afneemt. Dan is de proefles / rijtest dus GRATIS geweest.

Een rijbewijs B is een document, in de vorm van een pasje, waarmee je bevoegd bent om in een auto te rijden van maximaal 3500kg. Het toont aan dat je beschikt over voldoende kennis, vaardigheden en inzicht om met een auto aan het verkeer deel te nemen. Voorafgaand aan het parktijkexamen moet je het theorie-examen afleggen en rijlessen volgen. Vindt jouw rijinstructeur dat je voldoende kennis en inzicht hebt? Dan mag je deelnemen aan het landelijk rijexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid). Als je slaagt voor het examen dan kun je het rijbewijs B aanvragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven.

2toDrive vanaf 15 maart definitief een wet. Sinds de start van 2toDrive hebben al veel jongeren vervroegd hun rijbewijs gehaald. De mogelijkheid voor 17-jarigen om het rijbewijs te halen en onder begeleiding van een coach rijervaring op te doen wordt met ingang van 15 maart definitief ingevoerd. Dankzij 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen?

Je hebt een rijbewijs E achter B nodig wanneer je een auto met aanhangwagen wilt besturen. Het is verplicht wanneer de aanhanger meer dan 750 kilo weegt, of de auto en de aanhangwagen samen meer dan 3500 kilo. Voor het rijbewijs E achter B hoef je geen apart theoriecertificaat te behalen, wel moet je praktijkexamen doen bij het CBR.

Voordat jij je rijbewijs B in ontvangst kunt nemen heb je nog een lange weg te gaan. Je moet je theorie certificaat halen, rijlessen volgen en natuurlijk afrijden. Met onderstaande tips wordt het halen van je rijbewijs B een stuk gemakkelijker. Start met het leren van de theorie. Het is hoe dan ook nodig voor je theorie examen. Als je eerder begint dan heb je er ook al iets aan tijdens je eerste rijlessen; Heb je moeite met leren? Neem dan theorie lessen, deze zijn ontzettend nuttig. Plan twee lessen achter elkaar. Hierdoor heb je meer tijd om goed te wennen aan het rijden in een auto; Les minimaal een keer per week. Zit er teveel tijd tussen twee lessen, dan kan het zijn dat je weer een stapje terug doet; Les op verschillende tijden om zo met meer verschillende verkeersomstandigheden in aanraking te komen; Ga de avond voor je theorie- en praktijkexamen op tijd naar bed. Je kunt maar beter goed uitgerust en geconcentreerd zijn. Blijf rustig en laat je niet gek maken. Je hebt een hele opleiding erop zitten, dus je kunt het!

Do you still have any question. Lets Start to ask us.
ask a question

Ben je geïnteresseerd in een van onze rij-opleidingen, of heb je vragen?

Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!


Vul het aanmeldformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

 • Over Gooimere

  Voor autorijles in Almere en het Gooi ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 1992 heeft Johan de Rooij ervaring met het verzorgen van rijles en kun je bij ons kiezen voor een vrouwelijke of mannelijke (niet rokende) instructeur.

 • Autorijschool Gooimere

 • Contact details

  Autorijschool Gooimere

  Walt Disneyplantsoen 50

  1325VL Almere

  06-52431399

  Info@gooimere.nl

  KvK  : 39080697

 • Neem contact met ons op!

 • All Rights Reserved © | Autorijschool Gooimere